Exposities en workshops

Workshops

Regelmatig organiseer ik een workshop voor iedereen die zijn/haar creativiteit wil uitproberen. Ervaring is niet vereist. Meestal vindt de workshop plaats op een zaterdagochtend van 9:30-12:00 uur tegen een geringe vergoeding in gebouw De Uitkijk, Wattstraat 64 in Zoetermeer. Hebt u belangstelling, neem dan contact met mij op: 06-44524413.

Expositie in De Zoetelaar
In het dorp van Zoetermeer is een gezellig lunchcafé gevestigd in een voormalige school uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Het lunchcafé wordt gerund door medewerkers van Stichting Ipse de Bruggen, die daarvoor
mensen inschakelen en begeleiden met een (lichte) verstandelijke beperking. Van een groot aantal van hen heb portretten mogen schilderen (aquarellen) en die worden hier geëxposeerd.

Adres

Lunchcafé De Zoetelaar
Dorpsstraat 99, Zoetermeer
Openingstijden: maandag van 10:30-16:30 uur
Dinsdag t/m zaterdag van 9:30-16:30 uur.

 

Schilderijen in De Uitkijk

In gebouw De Uitkijk, Wattstraat 64 in Zoetermeer, exposeer diverse werken. Het is het kerkgebouw van Evangelische Gemeente ‘Parousia’ en toegankelijk op afspraak (u kunt mij bellen via 06-44524413). Er hangen o.a. 48 portretten van willekeurig gekozen gemeentebezoekers. En in de gangen naar de ruimtes van het kinderwerk hangen kleurige schilderijen (gouache/acryl) van fantasieportretten. 

Meer weten?

Contact

Als u belangstelling hebt in een of meerdere werken, of een opdracht wilt geven, mail mij dan via peterenzout(at)gmail.com

Pin It on Pinterest

Share This